WIN Eurasia Otomasyon fuarı Mecalux’ün otomatik depolama sistemlerindeki inovasyonlarını görmeniz adına sizlere güzel bir fırsat sunuyor

16 Şub 2016

WIN Eurasia Otomasyon fuarı Avrasya’nın en önemli endüstriyel şovu olmaya devam ediyor.17-20 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve 40’tan fazla ülkeden çok sayıda firmayı bir araya getiren fuarda bu sene de lojistik sektörünün ana oyuncularına hitap edecek fırsatlar sunulacak.

Söz konusu fuarda, dahili lojistik sistemlerinde prosesleri optimize eden ve maliyetleri düşüren son yenilikler, forkliftlerden depo yönetim sistemlerine, endüstriyel raf sistemlerinden robotik sistemlere, palet çözümlerinden stacker crane’lere kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sunan 1.500’den fazla firmayı bir araya getirmektedir.

Hızla büyüyen Türkiye pazarında üretici olma hedefi ile yola çıkan Mecalux ülkemizde gerçekleştirmekte olduğu otomatik depolama sistemleri projelerinin yanı sıra sektöründeki en son yenilikleri pazardaki tüm ilgili taraflarlarla fuardaki standında paylaşmaktan mutluluk duyacaktır.

Fuar sırasında, panel giydirme (silo) raf sistemlerinden tam otomatik mekik sistemlerine, kutulu ve paletli AS-RS otomatik depolma çözümlerinden mobil raflara, kullanıcı dostu depo yönetim sistemi Easy WMS’ten soğuk hava depoları için yapılan otomatik depolama sistemlerine kadar her türlü çözüm hakkında ziyaretçilerimizi bilgilendirmekten mutluluk duyacağız.

Global pazarda sektörünün lider kuruluşlarından olan Mecalux yeni ürünlerin ve mevcut çözümlerin geliştirilmesi konusundaki Ar-Ge çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmektedir. Mecalux global olarak depolama sistemleri teknolojilerine katkı yapma misyonu ile çözüm ortaklarının maliyetlerini minimize eden ve rekabet güçlerini arttırmalarını sağlayacak çözümleri geliştirmek için çalışmaktadır.

Konuyla ilgili ülkemizde kurmuş olduğumuz dünyanın en önemli otomatik depolama projelerinden birisi ile ilgili örnek çalışmamızı ve videomuzu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Hayat Kimya: Avrupa’nın ve Dünyanın en büyük giydirme otomatik depolama sistemlerinden birisinin ülkemizde olduğunu biliyor muydunuz?

Sizleri WIN Eurasia Otomasyon fuarında görmeyi umut ediyoruz!
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul
Hol 12, Stand F140

Stand Mecalux